Noticia

LA DIPUTACIÓ ANIMA A FER HISTÒRIA AL NOU BÀSQUET FEMENÍ CASTELLÓ

La Diputació de Castelló ha acollit aquesta vesprada la presentació de la fase d’ascens a Lliga Femenina 2 del Nou Bàsquet Femení Castelló que tindrà lloc el pròxim cap de setmana (19 i 20 de maig) en el Pavelló Fernando Úbeda (GRAPA) de Castelló. Després de proclamar-se per primer vegada en campió del seu grup, els castellonencs buscaran l’ascens en aquesta fase final de la 1a Divisió Nacional.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha destacat en la presentació que “per a la província de Castelló és un orgull comptar amb un equip amb els valors d’esforç, d’humilitat i perseverança que desprén el Nou Bàsquet Femení Castelló i estarem recolzant-les perquè facen història i la pròxima temporada les podem veure disputant la Lliga Femenina 2”.

A més del Nou Bàsquet Femení han participat en la presentació el València Basket, primer classificat del grup valencià, l’UPCT Basket Cartagena que va ser el campió del grup murcià, el Soliss CB Uca, classificat des del grup manxec i els tres millors conjunts del grup madrileny. Aconseguir l’ascens no serà tasca fàcil perquè dels vuit equips classificats per a la fase final de Castelló, només el campió d’aquests play-off aconseguirà l’ascens de categoria.

Posted in Notícies.